Nejnovější recenze ze sekce Hry na PSP
Hra byla pro syna dost obtížná, ale zase to pro něj byla výzva, procvičí si angličtinu.
Hra syna nadchla, přestože to byl můj výběr, nakonec si ji i s manželem užili.
- Pěkná ovladatelnost
- Velmi špatná grafika,velký rozdíl oproti počítači.
- Málo bojektů se kterými lze pracovat.
Nic moc.
- zabava
- rvacky mezi simiky super
- zlodeji perfekto
- rozbroje velmi dobre pratelstvi to myslim charakteristika simiku
- super grafika
- vytvaret sve rysy jak mazliku tak simiku
- doporucuuju
- nejde mit deti
- kone
- stridani rocnich obdobi
- jet jinam nez domu a do parku
velmi dobra hra hraju ji uz dlouho a myslim ze se povedla ucit sve mazlicky kouskum super idealni hra pro deti i dospele dobre je ze si muzete udelat postavu jako chcete moje rodina se jmenuje Perroni je to nejhratelnejsi moje rodina je v dobrem financnim stavu uz nekolikrat postoupili v praci kvalita zpracovani je perfektni povedlo se doporucuju
- nuda
- trapný
- pustte si na youtube
- staré
- cena odpovídá produktu
strašné kupte si radši fifu nebo fotball manager
- Velmi slušná grafika
- Snadná ovladatelnost
- Mnoho jiných aktivit kromě závodů
- Multiplayer
- Kreativita tratí
- Možnost hrát za více postav
Crash Tag Team Racing je velice zábavná hra a řekl bych, že jedna z nejlepších z celé série Crashe. Má naprosto jednoduché ovládání na které si zvykne každý a věřím, že zabaví, jak menší děti, tak i dospělé třeba nad 30 let. Hra navíc obsahuje i multiplayer až pro 4 lidi, takže si v této hře můžete užít spoustu zábavy i se svými přáteli. Pokud hledáte zábavnou a zároveň nenásilnou "akční" hru (jelikož se v této hře střílí. Ale nebojte, jsou to třeba manga, magnety apod. :D), tak tato je právě pro vás. Sám tuto hru mám a za žádnou cenu jsem nelitoval, že jsem si ji pořídil. Navíc, cena je také velice přijatelná.
- Velké město
- Naprostá volnost
- Velice poutavé mise
- Zbraně, které můžete nalézat po městě
- Vedlejší mise
- Závody
- Můžete si k sobě přidat členy svého gangu, kteří vám budou vypomáhat při dobývání budov ostatních gangů
- Hlavní postava oproti počítačové verzi umí plavat
- Grafické zpracování
- Dlouhý příběh
- Členové ostatních gangů po vás začnou střílet hned jak vás uvidí
Hra Grand Theft Auto: Vice City Stories, která vypráví příběh Victora Vance a jeho bratra Lance je mnohem poutavější a lépe graficky zpracovaná, než verze na počítač, jak už jsem zmiňoval. Navíc není ani tak těžká co se týče ovládání, které je naprosto pohodlné a každý si na něj zvykne. Pokud bych vám mohl poradit a máte PSP i počítač a nevíte zda si koupit Vice City na počítač či na PSP, kupte si raději na PSP, jelikož příběh je delší, grafika je lepší a je zde více aktivit, jak si hru užít naplno. Opravdu nejlepší hra na PSP
- super dceři se moc líbí
- není žádné proti
dobrá hra pro děti .Doporučila bych všem maminkám které budou pořizovat hry do psp
- Dobré
Velmi dobrá hra
- hratelnost
- realnost
- provedení
- cheaty
- divý příběh
dobrá hra typické GTA
kluka 9 leteho nejlepší díl.Pěkná hra.
Ještě hra nedorazila
- dobrá grafika
- ovládání
- hodně misí
- můžete plavat narozdíl od liberty city
- lodě,letadla
- plavání
Phineas and Ferb Across the 2nd Dimension
Anonym
Přidáno: 12. ledna 2014
(naposledy upraveno 12. ledna 2014)
- PERFEKTNÍ ZÁBAVNÁ HRA. Podle postaviček kresleného seriálu. Musí se i trošku přemýšlet..
Děti jsou spokojeny a nehrají jen samé střílečky a honičky.
- Výborná hra
- Opravdu dobré přestřelky
- Ujíždění
- 3 města
- zbraně
- auta , zlášt vve druhem měste
- grafika
- hlavní postava neumí plavat
- dlouhé načítaní
gta liberty city stories je opravdu dobrá hra . Hodně tam jsou přestřelky a taky zbraně a auta . Mám radši starší díly gtáček jako např San Andreas , Liberty City , Vice city , gta 3 , a mozná i gta 4 . Hra je velmi zaměřená na ruzné mafie např Leonú , Sindacu . a Mafiánských členu . Některé mise jsou ale až příliš obtížné . Take nepracujete napr v jednom meste jedna mafie , v jednom meste až 3 mafianské volání . Když prohrajete je nachystán taxík ktery vas odveze na poslesdí misi kteru jste neudělali . Tato hra mě moc baví . Je velmi pěkná a dobra jenom že hlavní psotava nemuze plavat
- dobry
- jenom to nejedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co s tim je pomoc
dobry jenom to že nejede takže blby jynak dobry
***