Nejnovější recenze ze sekce Hry na PSP
- Neymar v Barceloně
- Game Modes
- Chvýlema se seká
Užasná hra. Fakt mě baví :D
Hratelnos je stejná ale docela si s tím vyhráli.
- vynikající grafika hry
- velmi dobrá hratelnost
- dobře provedené efekty bojů
- hodně chytlavá a svižná hra
- velký výběr postav
- hezká grafika lokací
- Žádné zásadní zápory jsem neshledal
Velmi úspěšné pokračování série Tekken
Celkově se tento Tekken velice povedl a všem ho doporučuji
OK
Nedoporučuji
Syn je spokojený.
- Děj hry
- příběh hry
- větší rozmezí hry
podobnost s hrou GOt of War. Hra Dantes inferno, ale není tak poutavá. CHtělo by to větší variabiliti hry. Velice bych ocenila kdyby vyšla hra která bude něco mezi dantes inferno a třeba assasin... Třeba na téma z dob starého egypta, jistě sem patří bohové a rivalita tu též byla.. našelo by se téma s dobrým příběhem pro kvalitní hru.. Hra Dantes Inferno spíše by měla patřit mezi levnější, hra brzy omrzí. Graficky je hra stejná jako staré hry got of war.
- brutalita
- tajnosti zabijení
- příběh vypada slušně ale nic moc
- grafika strašná
- v pulce hry vás to nudí
ze začatku učíte tichou popravu a když máte první zbran je to zabava ale po dalších 3 misích hra začiná nudit čím více zbraní a více střilení a hra je pak nudná.
nic moc hra teda začatek dobrý ale pak v pulce hry ke konci je už jen střílení a nic víc.
- Grafika
- Levny
- Asi nic
SUPER
- Super hra pro 11let.kluka, co staví modely II.sv.války :-)
vše naprosto v pořádku
- grafika
- rozmanitost
- super zvládnutá motion capture při akrobacii
- někdy,když je na obrazovce více nepřátel,trhání grafiky což ale v důsledku vypadá jako filmové zpomalení takže vlastně plus:-)
Teda když jsem si TR kupoval říkal jsem si :..no tak bude to dobrá hopsačka pro čekání na bus....jenže když jsem dokončil cca třetí misi,gamesa na mě vyplivla milé překvapení (nebudu prozrazovat) a od té chvíle se i příběh začal svižně rozbíhat až jsem si říkal:..hm tak to je parádní konverze do PSP....
- Několik desítek "menších" her na jednom disku.
- Horší kvalita grafiky - je poznat, že jde o starší hry.
Pro nenáročného hráče (což můj 8letý syn je) je naprosto ideální.
- mou dceru bavi
cenove dostupna v jedne hre vice her
- Zabava
- Kamera loupeže u aut
- vše
hra je tak strašná že se nedaa hrat zabavná ale s hora se neda rozeznat auto grafika je hnusná
nwm co na té hře je
prostě všechny GTA na PSP sou hnusný a nudný
lepší je Gangstar rio ,vegas na Android to je o dost lepší
- grafika,spád hry,brutalita,souboje
- delší načítání
hra se hraje celkem dobře i když jsem hru ještě nedohrál ,tak bych Danteho Inferno doporucil všem co mají rádi tento druh her.
- ok
doporučuji
- ok
doporučuji
- protoze me hokej bavi a tak jsem si to koupil a proc sem si to koupil protoze mi tuto hru doporucil kamos tak proto
tato hra je velmi dobrá hraje se mi velmi dobre hru bych urcite vrele doporucil
Jsme velice spokojeni
- nadherne okruhy
- dost pomale ,hrozne nudne,stereotyp
ako celok dobra hra,ale nudna.
- ovládání
- příběh
- hodně zbraní
Tato hra je velice dobra doporučil bych jí ostatním.